Smartphone dual sim de la Samsung cu Android 2.3 si TouchWiz

Smartphone dual sim de la Samsung cu Android 2.3 si TouchWiz

samsungs-sch-w999

Chiar daca numarul retelelor de telefonie mobila este in continua crestere, un dual sim de calitate este extrem de greu de gasit. Dupa ce a avut si in trecut tentative reusite in a crea produse adresate acestui segment, Samsung a lansat in China un nou model de smartphone high end cu specificatii deosebite.

SCH-W999 este numele unui smartphone cu clapeta de la Samsung comercializat momentan prin intermediul China Telecom, programat in 2012 pentru distribuire la nivel global. Telefonul are doua ecrane Super AMOLED de 3,5 inci functionale, cu o rezolutie de 800×480 fiecare. Telefonul este propulsat de un procesor Qualcomm MSM8660 dual core de 1,2 GHz, are o camera de 5 megapixeli iar ca sistem de operare vorbim de Android 2.3 ,,vopsit” cu TouchWiz-ul celor de la Samsung.

Pe partea de conectica W999 are Bluetooth 3.0, WiFi, GSM, CDMA – EVDO 3G, practic e vorba de un telefon penta-band capabil de a functiona oriunde pe planeta.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Chiar daca nu stim la ce pret se vinde, modelul anterior gama de dual-sim-uri high end, W899 inca se comercializeaza cu 1410$ in China.

w99904

Citește și: