06 ian. 2012 | 11:56

Vertu lanseaza noi telefoane de lux in Anul dragonului

ACTUALITATE
Vertu lanseaza noi telefoane de lux in Anul dragonului

vertu-signature-dragon-phone_2vertu-signature-dragon-phone_1

Pe 23 ianuarie anul acesta, dupa calendarul chinezesc, va incepe Anul dragonului, ocazia de care foarte multi producatori de diverse vor profita lansand produse tematice.

Din acest trend fac parte si cele mai noi terminale create de compania Vertu: Signature Collection.

Fiecare dintre modele este quad band si, desi predominant sunt realizate din otel inoxidabil, pe carcasa se mai pot gasi smaralde, aur cu diamante sau otel negru cu rubine. Fiecare dragon cu patru labe este creat manual cu ajutorul a 20 de etape extrem de bine definite care dureaza aproximativ 36 ore sa se finalizeze. Numai solzii de pe marginea dragonului necesita 8 ore de gravura. Inainte sa fie ,,lipiti” de spatele terminalelor, dragonii sunt trimisi pana in Elvetia pentru a primi un certificat de autenticitate a puritatii.

Luxul nu e niciodata ieftin, in schimb, daca va invoiti sa cheltuiti 20.733$ pe un astfel de aparat, in pachet veti avea inclusa o husa de piele, un dock de incarcare si un an de serviciu Vertu Concierge gratuit. Ar fi fost dragute si niste specificatii detaliate, dar in astfel de cazuri… conteaza?