QuickMobile sarbatoreste 1 milion de clienti

QuickMobile sarbatoreste 1 milion de clienti

QuickMobile, magazinul de telefoane mobile din Baia Mare, reuseste sa ajunga la borna de 1 milion de clienti in Romania.

QuickMobile

Poate cei mai multi dintre dumneavoastra vor fi tentati sa spuna: „Nemaipomenit si ce-i cu asta?”. Ei bine daca aruncam un ochi in piata de IT&C si mai ales pe segemntul smartphone-urilor o sa constatam ca exista cate un magazin, site, service, chiosc, baietas de pe okazii, care toti se „pricep” la vandut, reparat, decodat si „manevrat” ultimele modele de telefoane mobile.

Dar ce te faci atunci cand vrei sa cumperi un telefon dintr-o sursa sigura, intr-un timp cat mai scurt si fara sa iti lichidezi toate economiile pe marja de profit a unui super, mega, extra lant de magazine? Aici reiese importanta celor 1 milion de clienti QuickMobile, care nu doar ca au avut incredere in baietii de la Baia Mare, dar au fost si fidelizati si determinati sa revina de fiecare data cand au vrut sa-si schimbe telefonul mobil.

O mare parte din aceasta crestere a QuickMobile se datoreaza fara indoiala si serviciilor pe care magazinul le ofera: QuickService (reparatia door-to-door), importurile directe (preturi mici si comenzi rapide) sau QuickClub (oferte exclusive pentru clientii fideli). Asadar in cei sapte ani de activitate pe piata din Romania, QuickMobile a reusit sa dezvolte un business bazat pe orientarea catre client prin deschiderea a 11 magazine proprii si 24 de locatii in parteneriat cu Real.

Cu alte cuvinte vorbim de un model romanesc de afacere care a reusit nu doar sa creasca, dar sa se si impuna pe o piata extrem de competitiva, dominata initial de firme mult mai mari. De ce ne-ar interesa pe noi cresterea QuickMobile si numarul de clienti multumiti? Pentru ca data viitoare cand vrem sa ne schimbam telefonul si suntem in cautarea unui pret bun, sa dam un search si pe site-ul lor poate gasim vreo oferta interesanta.

Citește și: