Primul BlackBerry din noua generatie BB10 are un nume oficial

Primul BlackBerry din noua generatie BB10 are un nume oficial

Dupa lungi speculatii legate de noua platforma , cu aproximativ o luna inainte de lansare, avem un nume pentru primul aparat.

BlackBerry Z10 lansare nume oficial

O noua imagine a fost uploadata pe internet de cei de la Unwired View legata de un nou BlackBerry. Cu linii de design ce , primul smartphone ce va fi lansat de RIM la sfarsitul lunii ianuarie pare sa aiba numele de BlackBerry Z10. O distantare semnificativa la nivel de denumire fata de clasicele deja Curve, Bold sau Tourch, noul Z10 nu este foarte diferit fata de acum 2 luni. Materialul de promovare imortalizat mai jos, flancat de afirmatia The New BlackBerry Z10, pe langa nume mai tradeaza si disponibilitatea noului smartphone atat pe alb cat si pe negru.

Supranumit initial Codename London, noul BlackBerry va fi unul din doua dispozitive pe care RIM le are pe teava in urmatoarele cateva luni. In principiu se va lansa intai acest model exclusiv touch, urmand ca la scurt timp sa apara si o varianta de BlackBerry 10 cu tastatura QWERTY. Desi nu se cunoaste numele modelului cu tastatura, X10 este o denumire vehiculata in anumite cercuri. Cu speranta ca reusi sa scoata din groapa compania, le doresc succes celor de la BlackBerry cu noua platforma.

BlackBerry Z10 nume oficial

Citește și: