Peste 8000 de conturi de Tumblr au fost compromise de catre GNAA

Peste 8000 de conturi de Tumblr au fost compromise de catre GNAA

Tumblr este o platforma de blogging de un real succes, din pacate tocmai acest succes au transformat site-ul in victima unui grup de hackeri.

Tumblr hack 8600 utilizatori virus

In urma cu mai putin de 24 de ore, un grup de hackeri intitulat GNAA sau Gay Nigger Association of America (hmm se pare ca invatam lucruri noi in fiecare zi) si-au asumat un atac asupra platformei Tumblr. Pe contul de Twitter al GNAA numarul victimelor atacului s-a ridicat la 8600 de utilizatori. Rezultatul atacului este inlocuirea blogurilor respective cu pagina de mai sus care invita atat vizitatorii cat si creatorii blogurilor sa se sinucida intr-un mod extrem de agresiv pentru a face un bine societatii.

Atacul in sine a fost realizat incat orice utilizator de Tumblr autentificat care accesa o pagina infectata se trezea automat cu propria sa pagina modificata. Pentru a intelege amploarea fenomenului, printre victime s-au numar si cei de la Reuters sau TheVerge. Din fericire, inginerii Tumblr s-au ocupat destul de eficient de problema si dupa cateva ore toate blogurile infectate au revenit la starea originala.

Citește și: