Peste 8000 de conturi de Tumblr au fost compromise de catre GNAA

, 04 Dec, 15:00

Tumblr este o platforma de blogging de un real succes, din pacate tocmai acest succes au transformat site-ul in victima unui grup de hackeri.

Tumblr hack 8600 utilizatori virus

In urma cu mai putin de 24 de ore, un grup de hackeri intitulat GNAA sau Gay Nigger Association of America (hmm se pare ca invatam lucruri noi in fiecare zi) si-au asumat un atac asupra platformei Tumblr. Pe contul de Twitter al GNAA numarul victimelor atacului s-a ridicat la 8600 de utilizatori. Rezultatul atacului este inlocuirea blogurilor respective cu pagina de mai sus care invita atat vizitatorii cat si creatorii blogurilor sa se sinucida intr-un mod extrem de agresiv pentru a face un bine societatii.

Atacul in sine a fost realizat incat orice utilizator de Tumblr autentificat care accesa o pagina infectata se trezea automat cu propria sa pagina modificata. Pentru a intelege amploarea fenomenului, printre victime s-au numar si cei de la Reuters sau TheVerge. Din fericire, inginerii Tumblr s-au ocupat destul de eficient de problema si dupa cateva ore toate blogurile infectate au revenit la starea originala.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

lol, tare mesajul.
Cam au dreptate, orice bagator de seama are la ora actuala un blog, chiar daca n-ai nimic concret de zis sau pic de originalitate, trebuie sa ai blog deoarece e la moda, sau cum se spune mai nou, „trendy”.
Si da, toti blogerii (sau cum naiba se scrie) astia sunt niste frustrati care incearca din rasputeri printr-o pagina de 2 bani (aka blog) sa arate ca de fapt ei ar fi cineva prin gandirea lor „profunda”, dpdv psihologic fiind nimic altceva decat un strigat de ajutor de genul „sunt mic si insignifiant, chiar nu ma vede/aude nimeni si pe mine?

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail