Tumblr anunta o aplicatie foto pentru mobile

Tumblr anunta o aplicatie foto pentru mobile

Se pare ca microblogging-ul  se duce semnificativ in jos, avand in vedere ca gianti precum Tumblr incearca sa se reprofileze lansand aplicatii de iPhone.

Tumblr Photoset

Pentru ca nu existau suficient de multe alternative pentru Photo Sharing, Tumblr tocmai a lansat propria aplicatie pe iOS. Aceasta se numeste Photoset si ruleaza de minune atat pe iPhone cat si pe iPad.

Aceasta din urma permite agregarea mai multor imagini rapid din surse diferite cu un singur scop: acela de a le grupa intr-un album pentru a fi trimise oricarui internaut. Pentru a profita de noul serviciu nici macar nu aveti nevoie de cont Tumblr. Din fericire, daca decideti sa va asociati un cont de blog cu Photoset, puteti foarte usor sa va integrati in pagina personala colectii intregi de imagini fara a urca respectivele imagini pe serverul vostru resposanbil de hosting. Pentru a justifica aparitia noului serviciu, compania a declarat: „Este greu sa-ti imaginezi Tumblr fara imagini si iubim puterea unui set de poze pentru a spune o poveste.”

Aplicatia este intuitiva si nu necesita multe etape pentru a obtine ceea ce cautati. Va puteti defini seturi de imagini cu fotografii din camera roll sau puteti face pe loc capturi noi. Puteti rearanja respectivele imagini pentru a spune o poveste dupa propriul gust. Va puteti alege un anumit tip de aranjament. In cazul in care nu sunteti utilizator de Tumblr in momentul in care ati terminat procedura, aplicatia va genereaza un URL pentru a va accesa colectia de imagini. Respectiva adresa o puteti partaja cu prietenii apropiati sau daca vreti o puteti posta pe Twitter sau o puteti trimite pe email. Cum era de asteptat, aplicatia Photoset este gratuita.

Citește și: