Office 2013 RT iese din Preview

Office 2013 RT iese din Preview

Pe 26 octombrie vom vedea foarte multe dispozitive noi lansate fie cu Windows 8, fie cu Windows RT. Tabletele sau dispozitivele hibride cu Windows RT trebuiau sa vina preinstalate cu Office 2013 RT. Cu toate ca aceste e un fapt bine cunsocut, e placut sa vezi ca Microsoft a facut tot posibilul pentru a nu lansa noile dispozitive cu o versiune Preview de Office 2013.

office 2013 windows rt

Mai repede decat se astepta cineva, Microsoft tocmai a inceput sa livreze o versiune de Office 2013 RT finala catre dezvoltatorii de hardware. Cu o data de lansare a versiunii finale de Office aproximata initial undeva intre noiembrie si ianuarie aceasta este o surpiza foarte placuta pentru cei care vor sa-si cumpere primele tablete cu Windows imediat dupa lansare.

Ars Technica a confirmat informatia si au afirmat ca noua versiune figureaza si ca un update de 580 MB disponibil in Windows Update. Dupa instalare, acesta indeparteaza din toate aplicatiile cuvantul Preview din titlu.

Avand in vedere numarul mare de similaritati dintre versiunea de Office 2013 RT si Office 2013, acest anunt din partea Microsoft ar putea functiona si ca un preview pentru o lansare iminenta a versiunii de Office 2013 pentru sistemele X86. Ca o diferenta majora intre cele doua suite Office, versiunea RT va veni preactivata cu o functie Touch Mode gandita pentru a usura accesul la meniuri.

Citește și: