Office 2013 a atins stadiul de RTM

Office 2013 a atins stadiul de RTM

Office 15 sau Office 2013 este cea mai ambitioasa suita office creata vreodata de Microsoft din cauza faptului ca se distanteaza enorm de conceptele prezente in versiunile anterioare.

Microsoft Office 2013

Microsoft tocmai a anuntat lansarea versiunii RTM de Office 2013 destinata producatorilor de echipamente. Pentru abonatii MSDN si TechNet, noul Office va fi dsponibil la mijlocul lunii noiembrie. Din pacate, ca utilizatori obisnuiti vom mai avea mult de asteptat pana vom pune si noi mana pe noua suita de aplicatii pentru birou de la Microsoft. Din informatiile de pana acum, luna februarie sau primul trimestru al anului 2013 sunt cele mai probabile date pentru lansare.

Destinat in special dispozitivelor cu ecran sensibil la atingere, noul Office este partenerul perfect si al celor care s-au obisnuit sa interactioneze cu serviciile de cloud computing. Cu toate ca sunt evidente si schimbari radicale ale unor aplicatii precum Outlook, remarcabil este modul in care noua versiune de Microsoft Office incearca sa nu se distanteze la capitolul interfata elementele pe care le stim cu totii din Office 2007 sau Office 2010.

In cazul in care va veti numara printre primii utilizatorii de tablete cu Windows RT merita sa retineti ca, desi va fi inclus in varianta RTM, Office 2013 va fi optiunea perfecta pentru toate tipurile de noi aparete cu Windows.

Citește și: