O noua versiune de iPad mini e online

, 12 Sep, 10:11

Pentru ca nimic nu se compara cu inca o serie de zvonuri legate de Apple, noi imagini cu presupusul iPad Mini au inceput sa circule pe internet.

ipadminimockup

Imaginea de mai sus a fost publicata de un editor www.nowhereelse.fr, ca o posibila versiune de iPad mini a celor de la Apple. Din cate se pare tableta din imagine a fost creata de la zero, daca ar fi sa dam crezarea zvonurilor care au inceput sa circule online in ultimele saptamani. Cu toate ca ecranul nu pare functional, portul mai mic de alimentare, ecranul de aproximativ 7,85 inci si aranjamentul butoanelor par pozitionate in conformitate cu cateva huse de protectie, scapate de asemenea pe internet.

Chiar daca ne asteptam ca diseara vedeta evenimentului Apple din San Francisco sa fie noul iPhone, un alt eveniment dedicat iPad Mini devine din ce in ce mai probabil. Sa vedem oare in octombrie un nou iPad de la Apple?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail