Viitorul iPad mini este surprins in imagini

Viitorul iPad mini este surprins in imagini

Desi in acest moment cele mai multe site-uri de IT se grabesc sa anunte zvonuri mai mult sau mai putin reale, legate de urmatorul iPhone, un alt produs al companiei prezinta destul de mult interes.iPad mini mic

Printr-un set de imagini, colegii de a1.ro alaturi de alte site-uri de specialitate au publicat in aceste zile o serie de imagini ce par a infatisa mult speculatul iPad Mini. Pentru prima oara surprins in imagini, noul produs al celor de la Apple pare sa aiba o diagonala de aproape 8 inci, o margine mult mai subtire decat cea a actualului iPad, plus acelasi conector pe care ne asteptam sa-l vedem in urmatorul iPhone.

Un alt aspect important ce poate asigura sau desfiinta succesului unui iPad mai mic este pretul. Avand in in vedere ca ataca segmentul de pret de 200 dolari, in care momentan face ravagii Kindle Fire si incepe sa se faca remarcat Nexus 7, un nou iPad nu ar trebui sa fie mult mai scump. Ca data de lansare, iPad-ul mai mic ar trebui sa aiba un eveniment in luna octombrie si sa ajunga la primii utilizatori la inceputul lunii noiembrie.

Chiar daca imaginile de acest gen trebuie primite cu un pic de reticenta, designul acestei tablete pare destul plauzibil incat sa fie un produs real.

iPad mini conector

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: