O noua companie intra in portofoliul Dropbox

O noua companie intra in portofoliul Dropbox

Exista multe , in acelasi timp insa, compania are si .

DropBox Snapjoy achizitie

Dupa ce si-a facut timp sa-si actualizeze aplicatiile de iOS si sa achizitioneze un serviciu de muzica in cloud, Dropbox face pe sfarsit de saptamana o noua achizitie interesanta.

Snapjoy este cea mai noua achizitie a celor de la Dropbox. Snapjoy.com, desi nu mai accepta inscrieri de utilizatori noi, este un serviciu care agregheaza imaginile din cat mai multe surse, online si offline. Practic, pe langa faptul ca va ajuta sa va urcati pozele facute cu aparatul din dotare, puteti copia imagini si de pe Instagram, Twitter sau Flickr pentru simplul motiv de a avea intreaga colectie de fotografii la un loc.

Achizitia a fost anuntata pe blogul companiei cu mentiunea conducerii companiei: ,,intotdeauna i-am admirat pe cei de la Dropbox si le-am indragit produsul”. In plus, cei 100 de milioane de utilizatori pe care ii are Dropbox s-ar putea sa aiba un efect benefic si asupra Snapjoy. Totul depinde acum de directia pe care vrea sa o urmeze Dropbox pe termen scurt si mediu. Nu de alta, dar incepe sa fie din ce in ce mai absurd ca Dropbox sa fie doar un ,,hard disk personal in cer”.

Citește și: