15 dec. 2012 | 20:50

DropBox schimba designul pe iOS prin noul update

ACTUALITATE
DropBox schimba designul pe iOS prin noul update

A avut o saptamana plina din cauza unei achizitii interesante. Cu toate acestea, se pare ca echipa serviciului de stocare Dropbox si-a facut timp in weekend sa lanseze si un update al aplicatiei omonime de iOS.

DropBox 2.0 ios update

DropBox 2.0 poate fi descarcata gratuit din AppStore. Noua aplicatie include un nou design la care se adauga si cateva functii noi.

Legat de aspect, noua interfaa renunta la degradeuri in favoarea unor culori mai simple, elemente care dau aplicatiei un aspect mai modern. Sectiunea din partea de jos a aplicatiei include acum butoane care, spre deosebire de versiunile anterioare, nu mai au atasate si descrieri in format text. In plus, DropBox 2.0 vine cu o noua sectiune de fotografii in care va puteti vedea imaginile urcate de pe orice alt dispozitiv. Partea din aplicatie de vizualizare a pozelor nu este foarte elaborata insa va permite sa navigati prin intreaga colectie in mod full screen. Ca un mic detaliu, aceasta schimbare a fost intodusa de cateva luni pe terminalele cu Android. Si sistemul de upload-uri a trecut printr-o reinventare, butonul aferent acestei functii fiind mutat in partea din dreapta sus a fiecarei pagini. Aceasta schimbare permite creearea mult mai facila de directoare pe care ulterior sa le incarcati cu fisiere.

In alta ordine de idei, DropBox continua sa fie cel mai popular serviciu de backup si stocare a fisierelor iar aceste mici actualizari nu fac decat sa-i consolideze pozitia.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele