18 dec. 2012 | 11:00

O noua aplicatie Google doar pentru iOS – YouTube Capture

ACTUALITATE
O noua aplicatie Google doar pentru iOS - YouTube Capture

Capture este numele celei mai noi aplicatii de iOS .

YouTube Capture iOS

Noua aplicatie creata de Google pentru a facilita urcarea de continut video pe cele mai populare retele de socializare este . Este adevarat ca exista si multe alte aplicatii similare insa aceasta s-ar putea sa fie una dintre cele mai rapide si mai simple pentru aceasta activitate.

Aplicatia permite  realizarea de capturi noi sau urcarea capturilor existente pe YouTube, Google+, Facebook sau Twitter din doar cativa pasi. In plus, aplicatia va permite sa va decupati clipul, sa ajustati un pic luminoziatea si contrastul si eventual sa modificati coloana sonora printr-o melodie proprie. Un mic detaliu care s-ar putea sa faca diferenta vine din abilitatea aplicatiei de a va aminti sa filmati in permanenta in mod panorama, nu portret. YouTube Capture va permite sa va adaugati tag-uri video clipurilor personale si, daca vreti, va ajuta sa va atasati locatia in care ati filmat respectivului fisier. Singurul lucru pe care trebui sa-l aveti in vedere este ca va limiteaza la upload-urile la doar 720p.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele