Google Maps se intoarce pe iPhone, incepand de acum!

Google Maps se intoarce pe iPhone, incepand de acum!
14:17 13.12.2012

Google Maps se intoarce pe iPhone si iPad incepand de acum cateva ore. Aplicatia de navigatie este disponibila deja in AppStore-ul pentru iOS.

Google Maps iPhone
Google Maps iPhone

Dupa ultimele probleme anuntate cu serviciul de harti al lui Apple se pare ca orgoliul producatorului nu este atat de mare incat sa continuie sa isi atraga dispretul utilizatorilor, sau mai rau, recomandari negative asupra serviciul de navigare, chiar din partea politiei. Noua aplicatie Google Maps pentru iOS este disponibila pentru download din AppStore, in mod gratuit, si poate fi instalata alaturi de acel pretentios Apple Maps pe care toata lumea l-a „hulit” in ultima vreme. Decizia de reimplementare a hartilor Google Maps a fost luata in urma cu putin timp de catre Tim Cook, mai ales pentru ca nu a gasit o alternativa mai buna pentru aceasta.

Si, iata asadar, cel mai popular serviciu de cautare si de harti pentru Android, vine tot de la concurenta. Ce mai asteptati? Intrati repede pe magazinul de aplicatii si testati noua versiune de harti, unii spun ca beneficiaza de update-uri majore.

loading...