Apple isi mai rascumpara greselile cu hartile din iOS 6

Apple isi mai rascumpara greselile cu hartile din iOS 6

Tim Cook si-a cerut scuze pentru hartile din iOS 6 in urma cu aproximativ o luna si a promis insa ca lucrurile nu vor ramane la fel pentru prea mult timp.

apple-maps-fix

Dupa nopti nedormite si eforturi titanice de remediere ale unor probleme care pur si simplu nu exista in Google Maps, oficialii Apple au mai atras atentia asupra unui update semnificativ la hartile din iOS 6. Pe acest subiect, in timpul conferintei de anuntare a rezultatelor financiare, CFO-ul Apple, Peter Oppenheimer, a afirmat ,,Am facut mai multe progrese legate de Maps in ultimele luni si vom lucra non-sop pana cand Maps atinge standardele noastre inalte.”

Cu toate ca unii vor vedea schimbari mai evidente sau mai putin evidente legate de Maps in zona digitizata in care isi desfasoara activitatea, un lucru este sigur. Apple nu mai lasa obiective turistice importante sa nu fie finisate cum se cuvine. Brooklyn Bridge si Statuia libertatii sunt cele mai bune exemple pentru acest trend. Desi mai sunt multe probleme legate de hartile din iOS 6, este placut sa vezi ca Apple nu-si neglijeaza utilizatorii si incerca sa remedieze orice fel de probleme intr-un timp cat mai scurt.

Citește și: