Nokia planuieste un urmasul lui Lumia 610

Nokia planuieste un urmasul lui Lumia 610

Desi nu stim daca va fi prezentat la evenimentul Nokia de saptamana aceasta, un potential urmas pentru Lumia 610 ne demonstreaza ca producatorul finlandez nu-si neglijeaza nici clientii cu un buget mai redus.

nokia-lumia-610

Daca ar fi sa credem zvonurile care circula pe internet, pe langa cele doua terminale pe care le-am dezvaluit zilele trecute, Nokia pare ca mai pregateste un telefon inteligent, cu un hardware ceva mai lent. Cu numele de Glory, noul aparat low-end va integra un ecran de 4 inci si va incerca sa completeze spatiul ocupat pana recent de Nokia Lumia 610.

Noul Glory va veni preinstalat cu Windows Phone 7.8 iar partea de procesare va fi asigurata de un procesor la 800 MHz si 256 MB RAM, specificatii pentru un ochi neantrenat  par mult sub medie. Noul aparat va ajunge la primii utilizatori inainte de sarbatoriloe de iarna, insa momentan nu avem informatii legate de pret.

Daca Glory vine la  un pret foarte scazut fara sa creeze o experienta frustranta de utilizare, aceasta ar putea sa fie reteta succesului de care are nevoie Nokia in perioada urmatoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: