Lumia 820 si 920, imagini cu o saptamana inainte de lansare

Lumia 820 si 920, imagini cu o saptamana inainte de lansare

Desi ne-am mai arat interesul pentru aceste modele in urma cu cateva saptamani, la momentul respectiv nu ne asteptam sa le vedem intr-o forma mai mult sau mai putin finala inainte de evenimentul de la New York de saptmana viitoare.

nokia lumia 920

Nokia Lumia 920 este numele primului virf de gama cu Windows Phone 8, daca ar fi sa ne luam dupa trasaturile aparatului ce par specifice unui telefon nu foarte accesibil. Postata initial pe Twitter de catre @evleaks imaginea scoate la iveala faptul ca va permite achizitia sa in numeroare culori. Un alt detaliu ce pare sa se confirme acum este integrarea platformei de achizitie PureView, prezenta pentru prima oara in popularul Nokia 808 PureView.

Cu toate ca detaliile sunt extrem de sumare cand vine vorba de urmatorul smartphone, se pare ca numele de cod al aparatului este Phi iar diagonala ecranului va fi egala cu 4,5 inci.

In ceea ce priveste disponibilitatea acestui aparat vom afla mai multe dupa evenimentul de la New York de pe 5 septembrie, co-gazduit de Microsoft si Nokia.

Nokia Lumia 820

Tot tot de curand se regaseste online si o imagine a terminalelor mainstream Nokia Lumia 820. Acesta din urma are un ecran de 4,3 inci,  si un set de lentile Carl Zeiss – cum de altfel ne-a obisnuit de la producator. Legat de de disponibilitatea, acest aparat, cel putin in Statele Unite, va fi pus la vanzaere in doua variante Arrow (AT&T si T-Mobile) si Atlas(Verizon).

Citește și: