Nokia Lumia 800 este disponibil oficial in Romania, in sfarsit…

Nokia Lumia 800 este disponibil oficial in Romania, in sfarsit...

 

Ieri, a fost anuntat in Romania cel mai nou terminal Windows Phone de la Nokia si primul rezultat semnificativ al colaborarii dintre Nokia si Microsoft. Este vorba de Nokia Lumia 800. Afirmatia de „cel mai nou terminal Windows Phone” va mai ramane valabila insa doar cateva zile, pana ce in SUA se va lansa fratele sau mai mare, Lumia 900.

Programat pentru a fi comercializat incepand cu 20 aprilie, noul smartphone este deja disponibil in cateva dintre magazinele online de la noi. Pretul oficial va fi in jur de 420 de euro, insa la Orange, de exemplu, poate fi deja achizitionat la abonament cu pana la 149 euro la un abonament de 50 euro, in timp ce la Cosmote si Vodafone nu apare momentan in oferta.

In urma declaratiilor lui Alberto Matrone – vicepresedinte Nokia pentru vanzari in zona Europei Centrale si de Est, aparent aceasta lansare este foarte importanta pentru Nokia: „Romania este o piata foarte importanta pentru noi datorita a doua caracteristici prezente aici. Este o tara foarte interesata de tehnologie, romanii sunt foarte mari consumatori de tehnologie si in al doilea rand isi doresc sa fie trend setteri, isi doresc sa aiba cele mai noi lucruri.”

Avand in vedere faptul ca in acest moment pretul este cel care face diferenta pentru ca un nou terminal sa muste un pic din piata dominata de iPhone 4/4S si, eventual, Galaxy S II, eu zic ca Nokia trebuie sa adopte o politica de preturi mai agresiva, altfel nu are nici o sansa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: