Microsoft face presiuni in piata pentru Windows Phone

Microsoft face presiuni in piata pentru Windows Phone

leakedwp7slides

Dupa ce a fost evident pentru foarte multi utilizatori ca Windows Phone are o rata extrem de scazuta de adoptie din cauza lipsei de aplicatii importante pentru fiecare platforma, Microsoft se pare ca e dispusa sa bage bani in solutionarea acestei probleme. ZDNet.com a reusit sa puna mana pe niste slide-uri interne ale Microsoft care au confirmat o investitie surprinzatoare.

In perioada imediat urmatoare, 10 milioane $ vor fi investiti pentru a-i convinge pe cei de la Pandora, Bump, Instagram etc sa isi porteze aplicatiile de pe iOS si pe App Store-ul de Windows Phone.

O alta informatie sustrasa din slide-uri atrage atentia asupra faptului ca politica Microsoft va fi de orientata catre aplicatii mai putine si de calitate decat mai multe si proaste.

Tot aici compania din Redmond isi exprima  speranta ca va putea obtine cateva contracte de exclusivitate perfecte pentru a lega dispozitive noi de cateva aplicatii preinstalate pe care nu le poti gasi il alta parte. Aparent, nici preturile de aplicatii nu vor ramane la fel,  pe partea de jocuri incercandu-se impunerea unor preturi asemanatoare cu cele ale titlurilor de pe iPhone.

Daca totul merge bine, pana la sfarsitul trimestrului al doilea toate aplicatiile din topul global ar trebuie sa fie disponibile si pe terminalele cu Windows Phone. E bine?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: