Noi zvonuri despre viitorul iPhone 5

Noi zvonuri despre viitorul iPhone 5

Asa cum ne-am obisnuit pana acum, perioada de dinaintea lansarii unui produs Apple aduce o serie de zvonuri mai mult sau mai putin exagerate. Vorbim, desigur, despre viitorul iPhone 5.

Zvonurile culese de pe tomshardware.com sunt ceva mai realiste. Acestia precizeaza posibilitatea implementarii unei variante mai speciale a procesorului A5X, care este folosit momentan in noul iPad. Prin „varianta speciala”, intelegem o versiune cu o frecventa poate mai redusa si un consum mai mic de energie, ceea ce ar fi de preferat, avand in vedere ca noul iPad abia tine pasul o zi de functionare.

De asemenea, ne asteptam la 1 GB memorie RAM in noul terminal, ceea ce, iarasi, era cazul, avand in vedere cate smartphone-uri cu Android au deja 1 GB memorie RAM.

Carcasa prototipului este foarte asemanatoare, daca nu chiar identica, cu cea a lui iPhone 4. Nu ar fi exclus sa arate la fel, avand in vedere a treia versiune de iPad, insa este posibil ca testarea sa fie facuta in acest mod pentru a evita scurgerea de informatii despre noul design.

Se zvoneste ca Apple ar lucra intens si la un nou iPod Touch, iar zvonul e plauzibil, din moment ce anul trecut nu a existat un refresh al acestui dispozitiv,  asa cum se asteptau multi utilizatori. Motivul se pare ca a fost intarzierea lui iPhone 4 – daca se lansa in primavara asa cum era programat, toamna Apple s-ar fi ocupat si de noua versiune de iPod Touch. Luand acestea in considerare, nu ar fi exclus ca producatorul sa lanseze noua varianta de iPod cu specificatii apropiate de iPhone 4.

Citește și: