Noul iPhone 5, in T2 – gata pentru Galaxy S III

Noul iPhone 5, in T2 - gata pentru Galaxy S III

iphone-5-4

Reuters, care inca este considerata una dintre cele mai corecte surse de informare, a publicat in aceste zile o serie de zvonuri, preluate de la cateva surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, dar care ne lamuresc in legatura cu directia de dezvoltare a noului iPhone.

Introdus pentru prima oara in 2007, urmatoarea versiune iPhone se spune ca ar trebui sa apara pe piata pana la finele celui de-al doilea trimestru cu scopul de face concurenta iminentului Galaxy S III de la Samsung.

Zvonurile au inceput de la un ziar pe nume Mail Business Newspaper, care a folosit cateva surse de pe lantul de achizitii de componente. Mai precis, se pare ca Apple a facut comanda de un numar foarte mare de panouri de 4,6 inci la mai multe companii care se ocupa de livrarea de componente. Cum era si de asteptat, LG Display si Samsung Electronic Co., companii care pana nu demult livrau panouri pentru Apple, au refuzat sa comenteze pe acest subiect.

Introdus deja in aprilie 2011 terminalul extrem de popular Galaxy S II are aceleasi dimensiuni de ecran precum cele vehiculate pentru noul iPhone, insa tehnologia folosita la panou este OLED.

In cazul in care ati uitat, ultimul iPhone, 4S, a fost lansat in octombrie anul trecut, motiv pentru care e greu de crezi ca Apple se va grabi cu noua lansare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: