Noi moduri multiplayer pentru Resident Evil 6 [+VIDEO]

Noi moduri multiplayer pentru Resident Evil 6 [+VIDEO]

Versiunea de Xbox 360 a lui Resident Evil 6 va primi trei moduri de multiplayer noi. Acestea vor fi lansate mai intai pe consola celor de la Microsoft si vor veni ceva mai tarziu pe PlayStation 3.

Resident Evil 6

Capcom a anuntat acest DLC inca de la lansarea jocului, insa abia acum au fost detaliate cele trei moduri de joc. Acestea sunt acompaniate si de secvente de gameplay, pentru a fi mai usor de inteles obiectivul fiecaruia.

Predator pune unul dintre jucatori in rolul monstrului Ustanak. Ceilalti cinci participanti la meciul de multiplayer trebuie sa lucreze impreuna pentru a dobori gigantul sau pentru a supravietui pana la sfarsitul sesiunii de joc. Castigator este desemnat cel care strange cele mai multe puncte pe parcursul rundei prin atacarea monstruozitatii.


Survivors este un fel de Deathmatch classic, cu o mica diferenta marca Resident Evil. Fiecare jucator trebuie sa elimine cat mai multi oponenti, insa odata ucisi, acestia se intorc sub forma de zombie. Pentru a se reincarca ca personaj uman, jucatorii zombie trebuie sa ucida unul din oponenti. Din pacate, controlul nu pare a favoriza acest gen de gameplay in multiplayer.


In cele din urma avem Onslaught. Acest mod de joc este realizat pentru doi jucatori. Fiecare dintre acestia vad o alta parte a hartii pe ecran, iar in functie de combo-urile realizate, pot trimite celuilalt jucator numarul de inamici eliminati. Castigatorul este cel care supravietuieste mai mult, sau cel cu cel mai mare scor.

Fiecare dintre cele trei noi moduri de joc vor putea fi cumparate separat la pretul de 320 MS Points sau impreuna intr-un pachet pentru 720 MS Points. Cei interesati vor trebui sa astepte pana pe 18 decembrie, cand acestea vor fi disponibile pe Xbox Live Marketplace.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: