12 apr. 2012 | 10:10

Resident Evil 6, in editie limita cu geaca lui Leon – doar 1.300$!

ACTUALITATE
Resident Evil 6, in editie limita cu geaca lui Leon - doar 1.300$!

Resident Evil 6

Momentan, Resident Evil 6, ultimul joc din serie, nu pare sa ajunga decat in cateva luni bune, dar asta nu ii impiedica pe cei de la Capcom sa promoveze deja o editie limitata. Si ce editie!

Desi ne-am obisnuit ca jocurile comercializate in editie limitata sa vine cu o cutie mai spectaculoasa, eventual o jucarie sau un tricou in cel mai bun caz, cei de la Capcom vor sa reinventeze roata cu Resident Evil 6.

Editia limitata Resident Evil 6 pentru PS3 sau XBOX 360 poate fi precomanda la 1297$ si vine cu urmatoarele: jocul implicit, evident, 4 coperti pentru diverse tablete cu caractere din joc si… o geaca. Daaaar, din fericire, nu este vorba de orice geaca, ci de una in editie limitata, de piele, pe care in mediul virtual o poarta Leon – unul din personajele principale din joc.

Avand in vedere ca intre editia obisnuita a jocului si editia cu geaca de piele va mai exista o versiune care vine o carcasa de tableta – 98$, cu siguranta geaca este una dintre cele mai scumpe de care ati auzit in ultimii ani.

Vestea mai putin buna este ca, momentan, editia limitata Resident Evil 6 va fi… limitata la Japonia.

Ca o data de lansare pentru noul Resident Evil 6, este vehiculata ziua de 2 octombrie, mai este insa suficient de mult timp pana in acel moment pentru ca respectiva data sa mai sufere mici modificari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele