Resident Evil 6, in editie limita cu geaca lui Leon – doar 1.300$!

Resident Evil 6, in editie limita cu geaca lui Leon – doar 1.300$!

Resident Evil 6

Momentan, Resident Evil 6, ultimul joc din serie, nu pare sa ajunga decat in cateva luni bune, dar asta nu ii impiedica pe cei de la Capcom sa promoveze deja o editie limitata. Si ce editie!

Desi ne-am obisnuit ca jocurile comercializate in editie limitata sa vine cu o cutie mai spectaculoasa, eventual o jucarie sau un tricou in cel mai bun caz, cei de la Capcom vor sa reinventeze roata cu Resident Evil 6.

Editia limitata Resident Evil 6 pentru PS3 sau XBOX 360 poate fi precomanda la 1297$ si vine cu urmatoarele: jocul implicit, evident, 4 coperti pentru diverse tablete cu caractere din joc si… o geaca. Daaaar, din fericire, nu este vorba de orice geaca, ci de una in editie limitata, de piele, pe care in mediul virtual o poarta Leon – unul din personajele principale din joc.

Avand in vedere ca intre editia obisnuita a jocului si editia cu geaca de piele va mai exista o versiune care vine o carcasa de tableta – 98$, cu siguranta geaca este una dintre cele mai scumpe de care ati auzit in ultimii ani.

Vestea mai putin buna este ca, momentan, editia limitata Resident Evil 6 va fi… limitata la Japonia.

Ca o data de lansare pentru noul Resident Evil 6, este vehiculata ziua de 2 octombrie, mai este insa suficient de mult timp pana in acel moment pentru ca respectiva data sa mai sufere mici modificari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI