Logitech anunta o noua tastatura wireless pentru Windows 8 – K810

Logitech anunta o noua tastatura wireless pentru Windows 8 -  K810

Cu ocazia lansarii noului sistem de operare Microsoft, cei mai multi producatori de periferice se inghesuie sa ne demonstreze ce inseamna accesoriile dedicate noului Windows 8. Logitech ne-a aratat deja o mostra din gadgeturile ,,Made for Windows 8” iar prin tastatura K810 nu face decat sa-si completeze portofoliul.

Logitech K810

K810 este numele celei mai noi tastaturi wireless de la Logitech. Noua tastatura functioneaza atat fara fir cat si conectata la USB, moment in care se incarca si acumulatorii interni.

Ultra compacta, noua tastatura este luminata si incorporeaza si un senzor de prezenta pentru a se lumina automat in momentul in care apropiati mainile pentru a scrie pe aceasta. In acelasti timp, dupa cateva minute in care nu este utilizata se opreste singura. Tastatura functioneaza pe Bluetooth si se poate conecta la 3 dispozitive simultan, gen notebook, tableta sau smartphone prin intermediul tehnologiei Easy Switch. Pentru un plus de eficienta, daca vreti sa schimbati rapid intre dispozitivele conectate folosite la un anumit moment, este suficient sa apasati o combinatie gen FN+F1, F2 sau F3.

Autonomia specificata a tastaturii este de aproximativ o luna insa aceasta conteaza mai putin in momentul in care va puteti incarca in orice moment tastatura de la un port USB al desktop-ului sau notebook-ului.  Cu un pret in SUA de 100 de dolari ramane acum sa ne asteptam la un pret de aproximativ 100 euro in tara noastra si restul Europei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: