Life Armour – un gadget gandit pentru a-ti salva viata

Life Armour -  un gadget gandit pentru a-ti salva viata


Life Armour gadget dezastru

Dispozitivele din imaginea de mai sus poarta numele de Life Armour si au o aptitudine speciala care justifica destul de bine pretul de 5000 dolari. Acestea va pot salva viata.

Desi ai fi tentat sa crezi ca aceste creatii nu fac mare lucru, eventual incearca sa profite de frica ta vis-a-vis de dezastre naturale, realitatea este cu totul alta. Fiecare sfera Life Armour, contra sumei modice de 5000 dolari, poate salva viata unui numar de 4 persoane. Datorita materialelor folosite si designului inteligent, aceste sfere rezista la o presiune externa de 9,3 tone. In cadere libera, fiecare Life Armour rezista la 25 metri, cu toate ca de la o asemenea inaltime pasagerii s-ar putea sa aiba o problema mai mare decat dispozitivul in sine. Pentru ca nu putea lipsi si o bucatica de tehnologie din acest mastodont, fiecare asemenea dispozitiv integreaza si un incarcator solar legat la un receptor GPS. In contextul potrivit acest receptor ar putea sa va salveze viata chiar mai mult decat bila in sine. Diametrul unui Life Armor este de 1,2 metri iar intrarea se face printr-o usa de 60 centimetri. In pachet mai sunt inclse veste de salvare, un megaphone rezistent la apa si mancare pentru situatii de urgenta.

Seikoh.com livreaza acest produs, insa din ce am vazut site-ul este in japoneza, motiv pentru care ati putea avea ceva dificultati in a inregistra o comanda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: