Kindle Fire HD primeste un update semnificativ

Kindle Fire HD primeste un update semnificativ

Cu toate ca evita sa dea cifre clare de vanzari, Amazon a dat lovitura cu noul Kindle Fire HD, o tableta cu specificatii peste medie si un pret mai mult decat decent.

amazon kindle fire hd freetime unlimited update

Chiar daca Kindle Fire HD este deja o tableta foarte buna cu un numar semnificativ de fani, Amazon a decis sa-i aduca in aceste zile un update de firmware.

Noul update pentru Kindle Fire HD se poate instala atat wireless cat si prin intermediul unui PC, si vine cu cateva functii noi, foarte utile. In primul rand este vorba de accesul la un nou serviciu intitulat FreeTime Unlimited. Disponibil sub forma unui abonament lunar foarte accesibil, FreeTime Unlimited permite utilizatorilor sa se joace un portofoliu semnificativ de jocuri. Al doilea aspect este o aplicatie Camera ce permite utilizarea camerei frontale pentru capturi foto.  In cazul in care folositi aceasta tableta ca pe o unealta de productivitate, tastatura Swype este un alt supliment important de care beneficiati cu update-ul 7.7.2.

Din punctul meu de vedere astfel de update-uri minore reusesc sa transfome perceptia utilizatorilor ca tabletele sunt ceva mai mult decat o simpla unealta pentru consumul continutului multimedia. Cu o tastatura inteligenta si o aplicatie Office inteligenta aveti toate sansele sa scrieti o lucrare pe tableta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: