Swype vine cu un update semnificativ, din pacate e greu de gasit

, 18 Oct, 12:45

Swype, unul dintre cei mai inteligenti inlocuitori de tastatura pentru dispozitive cu Android, a primit zilele trecute un update considerabil. Din pacate, acesta continua sa fie destul de dificil de instalat, din cauza faptului ca refuza sa-si faca prezenta simtita pe Google Play, probabil din cauza unor parteneriate solide cu giganti precum Samsung.

Swipe

Cea mai noua versiune beta de Swype aduce cateva functii utile pentru cei care vor sa fie un pic mai rapizi cand vine vorba de redactare de texte pe smartphone sau tableta. Cuvintele personalizate sunt acum sincronizate pe mai multe dispozitive, putand evita perioada de invatare a unui nou dispozitiv. Incercand sa includa cuvinte care intra in cultura populara din ce in ce mai des, de acum inainte, Swype va primi in mod regulat o serie de ,,cuvinte fierbinti”. Daca va numarati printre fanii Swype care folosesc tablete, noul update vine cu doua functii noi: o tastatura mai mica, a carei pozitie nu este fixa si o tastatura pe care o puteti imparti cu usurinta in doua.

Pe partea de personalizare, tastatura ofera accesul la 10 teme diferite. Tot acum a fost imbunatatit suportul pentru chinezii si japonezii care folosesc Swype. Nu mai ramane decat sa asteptati mult si bine ca vreo versiune de Swype sa ajunga pe Google Play sau, in cel mai bun caz, sa studiati niste tutoriale un pic mai complicate pentru a instala Swype pe propriul aparat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail