HTC HD2 refuza sa se dea batut

HTC HD2 refuza sa se dea batut

HTC HD2 este o de electronice care a generat unele dintre cele mai importante succese neoficiale ale companiei.

HTC HD2 Microsoft WIndows RT

HTC HD2  si-a demonstrat abilitatile de smartphone in primele zile dupa lansare, pe vremea cand rula . Desi politica Microsoft era sa nu permite update-ul la Windows Phone 7 si ulterior Windows Phone 8, ambele sisteme Microsoft au ajuns pe HD2 in mod neoficial. Nici platforma celor de la Google nu a fost straina de HD. Cu o rata de succes destul de mare, inca din luna iulie a acesui an.

Noul succes inregistrat de vechiul aparat HTC, pe langa o dovada a longevitatii, este o dovada a abilitatii acestuia de a gazdui sisteme de operare pentru tablete sau hibride. Trecand peste faptul ca a rulat cu ceva eforturi si Windows XP, HD2 a ajuns acum sa gazduiasca Windows RT. Aceasta performanta a fost inregistrata de hackerul @CotullaCode si tot el a demonstrat-o pe Twitter prin intermediul unor imaginii autentice precum cea de mai sus. Pentru un plus de autenticitate, respectivul a postat atat imagini din interfata Metro cat si din modul desktop.

La capitolul detalii, Windows RT nu este un sistem de operare pentru telefoane, aceasta functionalitatea fiind din start scoasa din ecuatie. Din acest motiv si nu numai, creatorul a refuzat pana in acest moment sa posteze link-uri prin care sa detalieze pasii pe care i-a urmat.

Citește și: