HTC HD2 inca mai poate – ruleaza pana si Android 4.1

HTC HD2 inca mai poate -  ruleaza pana si Android 4.1

HD2-ul celor de la HTC, prima „paleta”, cum obisnuiam sa glumesc la momentul lansarii, este departe de a fi murit, iar cel mai recent port ultimului Android 4.1 reconfirma acest lucru.

hd2

HTC HD 2 a fost lansat la sfarsitul lui 2009, intr-o perioada in care Windows Mobile se pregatea sa stinga becul iar primul Droid al celor de Motorola se pregatea sa ne impresioneze cu Android 2.0. Stipuland hardware-ul performant si de calitate, mai multe grupuri de baieti intreprinzatori nu au vrut sa renunte la unul dintre cele mai impresionante terminale ale momentului, chiar si dupa ce HTC a incetat sa mai ofere suport software pentru acest aparat.

Ca urmare, dupa ce versiuni semi-functionale de Windows Phone 7.5 si Android 4.0 au reusit sa ruleze pe primul gigant al smartphone-urilor moderne, acum a venit timpul ca Jelly Bean sa-si faca aparitia in sectiunea HD2 a forumurilor XDA-Developers.

Cum era de asteptat, noua versiune este trecuta ca pre-alpha, in parte datorita functionalitatii restranse. In practica, pe un HD2 cu Jelly Bean nu merge Google Now, browser-ul de internet, camera si cateva aplicatii. Miraculoase sunt in schimb elementele care functioneaza: datele celulare, apelurile telefonice, Bluetooth, Wi-Fi si SMS.

Desi functiile lipsa ar putea sa va taie un pic din elan, daca vreti sa experimentati o parte semnificativa din noul Android, HD2-ul este o gazda decenta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: