Sony Ericsson Aspen este eco, dar are WinMo

Sony Ericsson Aspen este eco, dar are WinMo
23:14 02.02.2010

[galleria]

Cel mai recent telefon mobil de la Sony Ericsson se încadrează în categoria modelelor eco, fiind printre puţinele smartphone-uri “prietenoase cu natura”. Mai mult, Aspen este şi primul telefon din gama GreenHeart a producătorului care rulează sistemul de operare al celor de la Microsoft. Astfel, fanii se pot bucura de un telefon fabricat din materiale reciclate, dar care posedă un adevărat arsenal la capitolul specificaţii tehnice.

Sony Ericsson Aspen are un ecran tactil de 2,4 inch şi se mândreşte cu tastatura QWERTY, plus conectivitate ridicată, 3G şi Wi-Fi, iar Bleutooth-ul din dotare e capabil să sincronizeze o pereche de căşti wireless cu telefonul. Modelul, care rulează Microsoft Windows Mobile 6.5.3 Professional, dispune de panourile interfeţei de utilizator prezente şi pe terminalele XPERIA şi vine cu suita Pocket Office, cu suport pentru formate Word, Excel, PowerPoint, OneNote şi PDF.

În afară de player-ul muzical sau video, de camera foto de 3,2 MP, de GPS-ul şi hărţile Google, telefonul vine cu o serie de aplicaţii „eco”, dar oferă şi acces direct către YouTube, Facebook, Twitter şi Skype. Modelul va fi disponibil pe piaţă în decursul lunilor viitoare, dar preţul telefonului nu a fost anunţat încă.

Comentarii
loading...