Google iti ia ochii de sarbatori cu o reclama ,,deformata”

Google iti ia ochii de sarbatori cu o reclama ,,deformata”

Panoramele la 360 de grade deformeaza mediul inconjurator pentru o imagine spectaculoasa cu un efect artistic deosebit. Avand in vedere faptul ca , de sarbatori.

Google Nexus 4 Photo sphere ad

LG Nexus 4 are toate sansele sa intre in top ca telefonul Google care nu a avut un succes mare pentru simplul fapt ca nu era de gasit pentru a fi achizitionat. Din prima zi, in cateva minute s-au epuizat stocurile iar cele ulterioare nu s-au grabit sa apara. Si acum, daca apelati la o comanda oficiala pe site-ul Google Store nu aveti nici o sansa sa vedeti prea curand aparatul. Cu toate acestea, cum e si normal, Google il promoveaza destul de intens.

In cea mai noua reclama a celor de la Google pentru Nexus 4, utilizatorilor li se amintesc doua lucruri. In primul rand ca se apropie sarbatorile de iarna si in al doilea rand ca ca versiunea de Jelly Bean preinstalata pe Nexus 4 vine cu aplicatia Photo Sphere. Aceasta din urma reprezinta un utilitar pentru realizat panorame la 360 de grade din expuneri succesive pe care smartphone-ul le suprapune. Desi orice captura cu Photo Sphere a genereat rezultate asemanatoare la nivelul imperfectiuni, cu imaginea de mai sus, in cea mai noua campanie Google nu dezminte afirmatia ,,Face ce face, dar numai in reclama”. Cu alte cuvinte, fara un pic de post procesare, nu am vazut nicaieri o captura atat de perfecta precum cea obtinuta de Google.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: