24 iul. 2012 | 11:00

Google publica pe YouTube prima reclama la Nexus 7

ACTUALITATE
Google publica pe YouTube prima reclama la Nexus 7

Chiar daca Nexus 7 este si va continua sa fie un succes, intr-un procent semnificativ datorita pretului, era inevitabila o campanie publicitara pentru prima tableta a gigantului din Mountain View.

google-nexus-7-tv-ad-camping

Intitulata simplu „Camping”, noua reclama poate fi urmarita mai jos. Cu o idee destul de simpla, in reclama, un domn si fiul sau petrec timp in natura bucurandu-se de Nexus 7.  Nu lipsesc cateva aplicatii Google si nici un semnal extrem de puternic WiFi, in conditiile in care Nexus 7 vine fara posibilitate de 3G. Daca ideea clipului nu vi se pare extrem de originala, acest fapt s-ar putea datora si unor alte reclame similare precum cea la Acer Iconia Tab A200, atasata sub versiunea Google.

Desi familiile idilice sunt mai greu de gasit in zilele noastre, produsul in sine este destul de spectaculos, iar raportul pret-performanta, cel putin in SUA, este imbatabil.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele