Google Voice intampina probleme tehnice

, 07 Noi, 13:30

Unul dintre cei mai importanti concurenti pentru omniprezentul serviciu Skype este Google Voice. Din pacate, cu toata puterea celor de la Google, nici buna functionare a acestuia nu este ferita de evenimente.

Google Voice

Pagini intregi de forumuri Google Voice au fost „umplute” in urma cu mai putin de 24 de ore cu sesizari referitoare la o problema foarte grava ce afecta partea de SMS a serviciului. In practica, mai multe mesaje trimise de pe un singur cont apareau receptorului ca fiind trimise de pe numere aleatorii de telefon. Problema a luat amploare la scurt timp dupa ce primii utilizatori contactati, printr-un banal reply, au inceput sa raspunda unor numere de telefon care nici macar nu erau de Google Voice. Desi nu a afectat si partea de voce a serviciului, problema poate fi reprodusa cu usurinta atat prin intermediul unei aplicatii Google Voice de PC sau Mobile cat si prin intermediul website-ului serviciului.

In mai putin de cateva ore de la prima sesizare pe contul de Twitter Google Voice s-a recunoscut problema si s-a atras atentia asupra faptului ca ar trebui sa fie rezolvata pentru toata lumea. E cineva utilizator de Google Voice printre voi?

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail