Google imbogateste portofoliul de functii din Google Docs

Google imbogateste portofoliul de functii din Google Docs

docs google

Intr-o perioada in care solutiile de cloud computing au inceput sa se faca remarcate din ce in ce mai mult prin utilitate si functionalitate, Google isi modernizeaza suita Google Docs, chiar daca abia a lansat Google Drive.

Unele lucruri au fost modificate substantial, altele sunt mai putin evidente, precum, de exemplu, cele nu mai putin de 450 de fonturi din care puteti sa alegeti, indiferent de tipul de document in care lucrati. Desi lista implicita nu este chiar atat de mare, catalogul complet il veti putea accesa prin intermediul butonului „Add fonts”. Tot  din meniul Add Fonts puteti sterge fonturi din lista sau puteti selecta sa instalati unele noi din categorii, precum scris de mana, display, serif, sans serif.

Daca folositi in mod uzual Google Docs, veti mai observa o serie de vreo 60 de modele noi la care puteti apela cand creati continut editorial.

Si suportul lucrului cu imagini a fost imbunatatit substantial, printre altele fiind integrata optiunea de a trage poze direct din Google Drive.

E adevarat, o parte din modificari sunt destul de inutile pentru multi dintre noi. Oricum, Google Docs trebuie sa devina din ce in ce mai util daca vrea sa ramana competitiv.

Citește și: