GIGABYTE te ajuta sa-ti incarci rapid noul iPad

, 29 Mar, 15:39

Gigabyte on-off

Dupa ce in anii trecuti, GIGABYTE si alti producatori de placi de baza se laudau cu faptul ca pot incarca un iPad sau iPhone chiar si in situatiile in care computerul este inchis, acum, odata cu noul iPad, efortul a fost multiplicat pentru ca respectivele tehnologii sa fie actualizate cu scopul de a suporta si cel mai nou gadget de la Apple.

Tehnologia in cauza poarta numele de On/Off Charge.

GIGABYTE On/Off Charge vine in 2 moduri: un driver On/Off Charge ce poate fi descarcat de pe pagina web a utilitarului GIGABYTE si un panou frontal On/Off Charge. Conectorii panoului frontal On/Off Charge sunt legati de un controller special care, impreuna cu driverul On/Off Charge, permite computerului sa detecteze cantitatea de curent necesara produselor iPhone, iPad si iPod Touch. Echipamentele dicteaza ce cantitate de curent au nevoie, astfel incat nu apare amenințarea de supraincarcare prin tehnologia GIGABYTE 3x USB Power.

Testele din laboratoarele GIGABYTE au aratat diferite viteze de incarcare, cu o medie de economie de timp de 40%.

Nu mai ramane decat sa strangem bani pentru un nou iPad si, eventual, pentru o noua placa de baza.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail