Fender creaza chitara perfecta pentru iPad

Fender creaza chitara perfecta pentru iPad

Squier Stratocaster nu a reprezentat niciodata seria de varf a celor de la Fender, cu toate acesta, la impulsul celor de la Apple, popularul producator de chitare a creat un gadget perfect pentru iPad ce face parte din aceasa serie

fender squier stratocaster ios

Desi ai fi tentat sa crezi ca prezenta unei chitare langa un iPad cu Garage Band este o dovada clara a faptului ca respectivul produs functioneaza doar in impreuna cu gadgetul Apple, in realitate te-ai insela. Aceasta chitara Squier Stratocaster de 200 dolari vine atat cu un port mini USB si un cablu cu dock 30 pin cat si un cablu USB normal. Acesta din urma poate fi utilizat atunci cand vreti sa trimiteti inregistrarile direct pe PC sau Mac. In cazul in care doriti sa o utilizati impreuna cu un iPad mini sau iPad 4th gen veti mai avea nevoie de un convertor 30-pin – Lightning. Pentru sesiunile de creatie in care nu vreti sa va deranjati vecinii, la aceeasi chitara puteti conecta o pereche de casti cu mufa de 3,5 mm.

Regratabil este faptul ca un astfel de gadget muzical nu va ajunge prea curand pe meleagurile mioritice, iar cand acest eveniment va avea loc, cu siguranta vom beneficia de un pret de cel putin 200 euro.

Citește și: