Alte 2 aplicatii interesante in AppStore

Alte 2 aplicatii interesante in AppStore

Apple a prezentat, cu ocazia lansarii iPad 2 [preview], si doua aplicatii extrem de atractive pentru cei care doresc sa genereze continut video sau audio.


iMovie este o aplicatie care poate fi instalata pe orice iPod Touch 4G, iPhone 4 [review] sau iPad 2 – vechiul iPad nu participa la petrecere din cauza lipsei camerei de filmat din dotare. Daca pentru posesorii de iPhone este doar un upgrade la aplicatia lansata in urma cu mai bine de jumate de an, pentru cei care vor cumpara noul iPad iMovie va fi cea mai prietenoasa si eficienta metoda de a edita filme de vacanta HD direct pe ultima generatie de tableta de la Apple.

GarageBand este modul Apple de a invita si mai multi utilizatori sa foloseasca tabletele pentru a crea muzica de orice gen. Integrand atat instrumente profesioniste, cat si de amatori, noua aplicatie se va simti ca acasa atat pe vechiul, cat si pe noul iPad. Nu mai ramane decat sa va legati boxele si sa va stresati vecinii cu un zgomot convingator de tobe.

In ceea ce priveste pretul, ambele aplicatii pot fi achizitionate cu 5 dolari fara un cent din AppStore, incepand de ieri.