Doriti sa invatati? Conferintele Microsoft Build sunt disponibile online

Doriti sa invatati? Conferintele Microsoft Build sunt disponibile online

E greu sa fii dezvoltator, mai ales unul care se inspira din forfota si entuziasmul unor evenimente cu scopuri educationale. Care este atunci problema? Preturile exagerate, concurenta incredibila sau disconfortul deplasarii la astfel de evenimente.

Microsoft build stage developers 2012

In cazul in care noul ecosistem Microsoft este pe gustul vostru si cochetati intens cu ideea realizarii de aplicatii pentru Windows 8, Windows RT sau Windows Phone 8, aveti nevoie de doua lucruri. Un cont de dezvoltator este primul element si un bagaj de cunostinte din domeniul programarii in Visual Studio este al doilea.

Daca va incadrati in criteriile de mai sus, sunteti un entuziast al creatiilor Microsoft sau pur si simplu vreti sa vedeti ce s-a discutat in timpul celor cateva zile de Build (30 octombrie – 2 noiembrie), cele doua Keynote-uri principale impreuna cu toate sesiunile de informare si tutoriale sunt disponibile pe site-ul Microsoft.

Aceasta sesiune de vizionari este perfecta si pentru cei care vor sa decida in ce magazin virtual de aplicatii sa-si plaseze creatiile. Personal, nu cred ca Microsoft are fi cea mai buna optiune insa acest lucru conteaza prea putin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: