Lytro a schimbat regulile. Camera cu focus jucaus e la precomanda

, 20 Oct, 14:16

lytrocameracloseup-dantetktkimg0090

Daca in urma cu 3 luni anuntam ca Lytro schimba regulile in fotografie, acum se pare ca acest lucru s-a si intamplat.

Compania care lauda un concept inovativ ce permitea focus ulterior pe continut capturat anterior, Lytro, tocmai a anuntat ca un produs ce integreaza respectivul concept exista si ca acum s-a dat drumul la precomenzi pe site-ul oficial http://www.lytro.com/. Primele livrari vor incepe in 2012.

jpeg

In principiu, vorbim de Lytro Camera, un dispozitiv realizat din aluminiu eloxat, cu diafragma f/2 si zoom 8x care foloseste un camp luminos cu o intensitate de 11 mega-ray pentru a capta imagini cu focus infinit. Porneste instant, are o parte inferioara din cauciuc pentru un grip mai bun, si doar doua butoane: unul pentru oprirea aparatului si unul pentru captura. Pentru a schimba focusul direct din aparat puteti folosi touch screen-ul aflat la capatul opus al lentilei.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Lytro Camera va fi disponibila in doua variante, de 8 GB la 399$ si 16 GB la 499$, capabile sa stocheze 350, respectiv 750 cadre. Daca va incanta o demonstratie incredibila de tehnologie, puteti face precomanda, iar sistemul de livrari va fi de genul „primul sosit, primul servit”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail