Camera Lytro este dispnibila si in afara Statelor Unite

Camera Lytro este dispnibila si in afara Statelor Unite

Camera Lytro este un gadget pe care l-am descris in mai multe materiale. Ce face aceasta camera deosebita este posibilitatea de a face focus pe o poza din confortul caminului, la mult timp dupa ce a fost capturata.

Lytro

Cu toate ca pana de curand putea fi cumparata doar de pe teritorul Statelor Unite, zilele trecute s-au schimbat atat regulile comercializari in SUA cat si in alte colturi ale globului. Incepand cu 9 octombrie, in SUA camera Lytro va putea fi cumparata si de pe site-urile Amazon, Target sau Best Buy.

Legat de disponibilitatea internationala, noua camera va fi disponibila in Canada incepand cu aceeasi data de 9 octombrie si in Australia, cu o zi mai tarziu. La mijlocul lunii octombrie va putea fi achizitionata si din Hong Kong sau Singapore. Cu toate ca aceste schimbari nu ne ajuta pe noi sa punem mana pe aceasta „camera a viitorului”, care captureaza intr-un singur cadru intregul spectru luminos din fata obiectivului, sansele au sporit considerabil. In plus, daca aveti vreun prieten in zonele mentionate mai sus nu ezitati sa cereti una.

Avand in vedere ca initial camera era compatibila doar cu sistemele Mac, tot acum cateva saptamani a fost creata compatibilitatea si cu PC. Astfel a disparut si ultimul impediment in ceea ce priveste utilitatea acestui gadget.

Citește și: