Bose trece la conectorul Lightning cu noul SoundDock

Bose trece la conectorul Lightning cu noul SoundDock

Dupa ce JBL a fost primul creator de dock-uri audio cu port Lightning, Bose isi incearca norocul cu reinventarea unui sistem mai vechi.

Bose SoundDock III Lightning iPhone 5

Bose intrase deja in epoca moderna cu o solutie compatibila AirPlay este vorba de SoundLink Air. Cu toate acestea, nu vrea sa lase deoparte  nici audiofilii care prefera calitatea sunetului prin cablu in locul unei conexiuni wireless.

Noul dock audio de la Bose, cu numele de SoundDock III este o boxa cu conector Lightning. Acesta incarca iPhone-ul sau iPod-ul Touch si cu putina rabdare poate si un iPad. Iti reda muzica de pe orice iDevice la o calitate spectaculoasa, specifica brandului, si interactiunea se poate petrece de la distana prin intermediul unei telecomenzi. Aceasta nu s-a schimbat in ultimii ani iar designul dock-ului este de asemenea identic cu generatiile anterioare. In cazul in care vreti sa ascultati muzica si de pe alt gadget, pe spatele aparatului se mai gaseste un port auxiliar de 3,5 mm. Pretul pentru noul dispozitiv de la Bose este de 250 dolari. Daca vi-l doriti cu adevarat, cu o mica comanda online va veti trezi cu el la usa in cateva saptamani, poate chiar in timp pentru a il pune sub brad.