JBL lanseaza primele dock-uri audio cu Lightning, denumite OnBeat

JBL lanseaza primele dock-uri audio cu Lightning, denumite OnBeat

OnBeat Venue LT si OnBeat Micro sunt cele doua nume ale primelor dock-uri audio create de vreun producator pana in acest moment care sa fie compatibile cu conectorul Lightning din iPhone 5, iPad mini, iPod Touch, etc.

JBL onbeat lightning micro venue

Cu toate ca au trecut deja cateva luni de la lansarea noului iPhone fara sa vedem in piata dock-uri audio, aceasta situatie pare sa se remedieze multumita JBL. Mai precis este vorba de doua produse de 100 dolari – OnBeat Micro si 200 dolari – OnBeat Venue LT.

OnBeat Venue LT este un dock clasic de iPod/iPhone care gazduieste la fel de bine si o tableta iPad mini. Un alt avantaj al VenueLT este dat de conectivitatea Bluetooth, aceasta din urma asigura conectarea cu pana la 8 dispozitive, indiferent de sistem de operare, pentru a rula muzica, wireless, de oriunde din casa. OnBeat Micro este o solutie compacta pentru cei care isi doresc sa-si asculte muzica fara sa faca prea multa galagie. Tot OnBeat Micro vine si cu un acumulator integrat ce asigura 5 ore de auditie departe de priza. Trebuie sa retineti ca si in cazul in care suntei posesor de terminal cu Android, dock-ul JBL OnBeat Micro integreaza si un port USB pentru acele gadgeturi fara conector Lightning.

Avand in vedere ca nu vorbim de gadgeturi de 400, 500 sau 1000 dolari, aceste dock-uri nu te vor impresiona extrrem de mult cu puterea si calitatea audio.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: