Apple si Google pun bani pentru Kodak

Apple si Google pun bani pentru Kodak

Nu este vorba de achizia companiei Kodak sau ce a mai ramas din ea, ci de faptul ca Apple si Google, impreuna, vor sa achizitioneze un numar de patente.

apple google kodak

Dupa ce Kodak a decis sa comercializeze 1100 de patente, Bloomberg confirma ca Apple si Google au strans impreuna peste 500 de milioane de dolari pentru a licita.

Cu toate ca ne-am obisnuit sa vedem procese intre cei doi giganti, prin intermediari precum Samsung, Apple si Google au dat-o la pace de aceasta data pentru un scop nobil. Avand in vedere ca respectivele patente pot fi folosite ca munitie in diverse procese, multe dintre ele au fost folosite chiar de Kodak, pentru a preveni situatii similare in viitor vanzarea lor este foarte importanta. Pe acest subiect in particular, se pare ca la inceputul anului Apple si Microsoft, intr-un grup, si Google impreuna cu producatorii de terminale cu Android in alt grup au vrut sa liciteze pentru cele 1100 de patente. Din fericire, chiar daca nu vom sti prea curand castigatorul licitatiei, Apple si Google impreuna s-ar putea sa aiba asul castigator.