17 oct. 2012 | 09:30

Apple invita la un nou eveniment. iPad Mini cumva?

ACTUALITATE
Apple invita la un nou eveniment. iPad Mini cumva?

Apple face o treaba din ce in ce mai proasta in a pastra secrete evenimentele pe care le planuieste. Nu de alta, dar am scris despre aceasta data de 23 octombrie in cateva articole diferite si de fiecare data in asociere cu iPad mini.

Apple iPad Mini

Printr-o invitatie trimisa marilor publicatii din SUA, Apple a confirmat o data care circula pe internet de cateva saptamani. Speculata ca fiind data de anuntare a noului iPad mini, aceasta invitatie reuseste sa fie la fel de ambigua ca si alte invitatii la evenimente Apple din ultimii ani.

Daca ar fi sa interpretam un pic data anuntului, 23 octombrie este solutia perfecta pentru a taia un procent semnificativ din entuziasmul celor care asteapta cu sufletul la gura lansarea noii tablete Microsoft Surface in seara de 25 octombrie.

Evenimentul va avea loc martea viitoare la ora locala 8 si, ca de fiecare data, vom incerca sa va oferim informatiile in timp real.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele