Amazon isi imbuneaza utilizatorii de Kindle de pe iOS

, 05 Dec, 11:20

Cu toate ca demonstreaza un talent destul de impresionant de creator de tablete, este interesant sa vezi ca Amazon nu renunta la cursa pentru atragerea utilizatorilor de iOS.

Kindle App iOS Update

O noua versiune gratuita a popularei aplicatii de citit carti in format electronic a fost lansata de catre Amazon. Este vorba de Kindle.

Noua versiune a aplicatiei Kindle, printre alte imbunatiri minore, introduce functia X-Ray. Introdusa initial doar pentru manuale, in urma cu aproximativ 2 luni, noua versiune este acum utila in cazul lecturii oricaror tipuri de carti. Trebuie retinut faptul ca pana de curand Amazon a evitat sa introduca aceasta functie proprietara pe orice alt hardware decat cel din gama Kindle. X-Ray scaneaza o carte si creeaza un grafic cu toate personajele, localitatile si conceptele din respectiva carte. In acelasi timp, X-Ray iti ofera scurtaturi rapide de la respectivii termeni catre pagini de Wikipedia sau Shelfari. Aceasta din urma este o enciclopedie literara apartinand Amazon care pune accent pe continutul postat de comunitate.

Avand in vedere ca functia X-Ray obisnuia sa fie un argument de achizitie pentru hardware-ul Amazon, este interesant sa vezi cum gigantul a preferat sa renunte la acea exclusivitate in speranta ca va vinde mai multe carti pe iOS.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail