Amazon face munca voluntara!?

Amazon face munca voluntara!?

Amazon, unul dintre cele mai mari magazine online din lume a recunoscut ca nu e interesat de profitul imediat mai ales cand vine vorba de gama Kindle.

Dispozitive Kindle

Amazon? Cum adica? Foarte simplu: Jeff Bezos a recunoscut de curand ca atat pentru Kindle Fire HD cat si pentru noile readere Kindle Paperwhite, compania isi permite sa le vanda atat de ieftin pentru ca nu obtine nici un fel de profit din vanzarea lor. Cu alte cuvinte Amazon obtine pretul de productie si spera ca pe viitor clientii sa revina in cautarea de continut pentru dispozitivele cumparate. Dupa cum noteaza si engadget.com, acest lucru era oarecum stiut, dar nu fusese niciodata confirmat oficial.

De ce nu vine Amazon in Romania? Pai raspunsul este foarte simplu, pentru ca o astfel de politica de dezvoltare gandita spre viitor ar duce la un faliment iminent la noi pe piata si daca mai luam in calcul si rata pirateriei…Intre timp americanii se bucura de tablete, e-book readere si gadget-uri ieftine pe o piata sanatoasa si extrem de competitiva.