5 zile pana la DreamHack Bucuresti

5 zile pana la DreamHack Bucuresti

DreamHack Bucuresti, eveniment  dedicat sporturilor electronice isi va deschide portile peste exact 5 zile, pe 20 octombrie in locatia TurboHalle din Bucuresti. Jucatori din Danemarca, Serbia, Coreea de Sud sau din tari mai exotice, precum Brazilia, vor sosi saptamana aceasta in capitala tarii noastre pentru a concura cu 80 de romani la asteptatele competitii de StarCraft 2, Counter-Strike 1.6 si League of Legends.

DreamHack

Inscrierile in cadrul competitiei au fost finalizate, dar toti fanii care doresc sa fie asiste la eveniment isi pot procura biletele de aici. Mai mult decat atat toti cei prezenti vor asista si la un concert Parazitii, sustinut sambata, dupa competitie.

La turneul de StarCraft 2 se vor bate jucatori din Romania (15), Coreea de Sud (8), Franta (4), Germania (5), Finlanda (4), Polonia (4), Suedia (3), Austria (3), Italia (3), Olanda (3), Bulgaria (2), Canada (1), Grecia (1), Marea Britanie (1), Norvegia (1), Serbia (1), Statele Unite (1), Turcia (1), Ucraina (1). Favoriti la aceasta competitie sunt Nerchio – Polonia si MaNa – Polonia, iar de pe plan local, NightenD si DeathAngel.

La Counter-Strike 1.6 vor concura echipe din Romania (6, dintre care preferate la titlu sunt TeG, IGG.H si -Eq), Danemarca (3 – favorite sunt Fnatic si Wikipediots), Brazilia (2), Serbia (2), Bulgaria (1), Rusia (1), a carei echipa este si ea favorita la titlu, Suedia (1), iar la League of Legends vor participa 7 echipe romanesti, dintre care doua sunt favorite – neXtPlease! si myRevenge si una din Europa, WinFakt.

Cu alte cuvinte, in total 177 dintre cei mai buni gameri vor veni sambata si duminica la TurboHalle in Bucuresti. Dupa cum notam si la inceputul lunii, pretul biletelor va fi de 30 de lei pentru o zi sau 45 de lei pentru ambele zile de competitie.

Avand in vedere anvergura evenimentului asteptam sa ne intalnim la fata locului cu multi dintre cei mai inraiti fani ai titlurilor aflate in competitie.