Ultima etapa DreamHack din 2012 va avea loc la Bucuresti

Ultima etapa DreamHack din 2012 va avea loc la Bucuresti

Ultima etapa a competitiei de eSports DreamHack din 2012 va avea loc la Bucuresti. Concursul va avea loc pe 20 si 21 octombrie, iar locul ales pentru desfasurare este TurboHalle. Aici se vor strange 150 dintre cei mai buni jucatori din lume de Counter-Strike 1.6, StarCraft II si League of Legends.

Fiind ultima etapa, in cadrul acesteia se vor stabili finalistii din 2012 ai DreamHack. Cei care vor merge mai departe vor participa la concursul final DreamHack Winter, care va avea loc in Suedia in luna noiembrie. Premiile de la Bucuresti vor fi in valoare de 30.000 de euro, iar parteneriatul cu DolceSport.ro si Cosmote asigura transmisia live a concursului si la noi, alaturi de alte 20 de televiziuni de pe trei continente din lume.

Concursul de StarCraft II va oferi premii in valoare de 18.000 de euro si sunt disponibile intre 64 si 128 de locuri pentru inscrieri, in timp ce pentru Counter-Strike se vor oferi premii in valoare de 10.000 de euro pentru care se vor lupta 16 echipe. In cadrul concursului de  League of Legends premiile se ridica la valoare de 4000 de euro pentru care se vor confrunta opt echipe.

Vizitatorii pot cumpara bilete care vor costa 30 lei pentru o zi sau 45 de lei pentru ambele zile.

PlayTech.ro va fi la fata locului si activeaza ca partener media al evenimentului. Speram sa ne intalnim acolo in numar cat mai mare pentru a sustine echipele locale care vor participa in concurs.