Ultima etapa DreamHack din 2012 va avea loc la Bucuresti

, 01 Oct, 15:56

Ultima etapa a competitiei de eSports DreamHack din 2012 va avea loc la Bucuresti. Concursul va avea loc pe 20 si 21 octombrie, iar locul ales pentru desfasurare este TurboHalle. Aici se vor strange 150 dintre cei mai buni jucatori din lume de Counter-Strike 1.6, StarCraft II si League of Legends.

Fiind ultima etapa, in cadrul acesteia se vor stabili finalistii din 2012 ai DreamHack. Cei care vor merge mai departe vor participa la concursul final DreamHack Winter, care va avea loc in Suedia in luna noiembrie. Premiile de la Bucuresti vor fi in valoare de 30.000 de euro, iar parteneriatul cu DolceSport.ro si Cosmote asigura transmisia live a concursului si la noi, alaturi de alte 20 de televiziuni de pe trei continente din lume.

Concursul de StarCraft II va oferi premii in valoare de 18.000 de euro si sunt disponibile intre 64 si 128 de locuri pentru inscrieri, in timp ce pentru Counter-Strike se vor oferi premii in valoare de 10.000 de euro pentru care se vor lupta 16 echipe. In cadrul concursului de  League of Legends premiile se ridica la valoare de 4000 de euro pentru care se vor confrunta opt echipe.

Vizitatorii pot cumpara bilete care vor costa 30 lei pentru o zi sau 45 de lei pentru ambele zile.

PlayTech.ro va fi la fata locului si activeaza ca partener media al evenimentului. Speram sa ne intalnim acolo in numar cat mai mare pentru a sustine echipele locale care vor participa in concurs.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Deci deja e un sport. Bolnavilor! Ati fost vreodata la crasma in sat sa vedeti ce cuminti si constiinciosi stau aia in banci si isi fac lectiile? si asta in fiecare zi!
Faceau astia la noi in campus cateva zile de lan-party, parca asa-i zicea. O prostie tata. Sa stai la calculator pironit pe scaun ca sa joci nu stiu ce jocuri, ore in sir. Bineinteles chestia asta e diferita, dar e tot la fel de neserioasa. Sunt jocuri doar si atat. Nu-ti folosesc la nimic indiferent cat de bun esti la ele si cat de mult castigi. Ca sa nu mai vorbesc ca impusti/omori/bati/te lupti/distrugi… Apucati-va de lucruri mai serioase mai! Ceva mai folositor pentru sufletelul vostru.
Lumea asta e bolnava si este vad pe zi ce trece tot mai grav ce se intampla. Pacat. Ar fi putut fi o lume frumoasa, un rai. In schimb noi preferam surogatele malefice ale dracilor.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail