Ultima versiune de Flash pentru mobile dedicata Ice Cream Sandwich

Ultima versiune de Flash pentru mobile dedicata Ice Cream Sandwich

In urma cu doua saptamani, Adobe a anuntat ca va renunta la dezvoltarea de Flash pentru platformele mobile. Avand in vedere faptul ca pana de curand cea mai recenta versiune de Android pentru telefoane era Gingerbread, cei care au pus mana pe un Google Galaxy Nexus au realizat ca nu exista Flash pentru Ice Cream Sandwich.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Se pare ca va fi nevoie de o noua versiune a popularului plugin pentru browsere pentru a adauga compatibilitate cu Android 4.0, iar cei de la Adobe sunt destul de ingaduitori pentru a dezvolta aceasta ultima editie a soft-ului. Compania a promis ca Ice Cream Sandwich va primi Flash inainte de sfarsitul acestui an si ca intr-adevar, aceasta este ultima iteratie a acestui produs, inainte de abandonarea completa a dezvoltarii pentru platformele mobile.

Probabil ca peste un an, cand Google va lansa versiunea cinci de Android, niciun telefon mobil nu va mai putea rula Flash. Sa speram ca acum dezvoltatorii isi indreapta atentia mai mult spre HTML5, intrucat in caz contrar vom avea parte de un internet mult mai putin interactiv pe aceste terminale.

Citește și: