Ia-o pe scurtătură prin Windows 7

Ia-o pe scurtătură prin Windows 7

win7-shortcuts-ebookWindows 7 nu vine doar cu o nouă interfață, ci și cu o serie întreagă de shortcut-uri noi, pe care utilizatorul versiunilor anterioare de Windows va trebui să le învețe, așa că entuziastul Nitin Agarwal, membru al comunității The Windows Club a realizat un eBook intitulat (cum atlfel?) The Complete Windows 7 Shortcuts, în care sunt compilate noile și mai vechile shortcut-uri aplicabile sub Windows 7.

Cartea conține peste 200 de scurtături de tastatură care acoperă aproape toate scurtăturile disponibile în Windows 7 și programele sale implicite, precum Paint, WordPad, MS Office, Calculator, Help, Media Player, Media Center, Windows Journal, Internet Explorer, etc.

Fie că ești un maniac al tastaturii, sau doar curios să afli trucuri noi vei afla cum poți folosi chiar și tastele pe care nu ai apăsat niciodată, de teamă să nu activezi modul de auto-distrugere.

Cartea este disponibilă gratuit, atât în format PDF , cât și XPS, și o poți descărca de pe PlayTech sau de pe site-ul autorului.

Sursa: The Windows Club

Citește și: